Make your own free website on Tripod.com


Alhamdulillah, akhirnya berjaya juga kita mewujudkan sebuah laman yang akan memberi serba sedikit penerangan tentang penyelewengan tentang sebuah Parti yang melaungkan Perjuangan Islam seperti yang diwar-warkan.  Tajuk yang diberikan adalah sesuai dengan apa yang berlaku semenjak parti ini ditubuhkan. Realiti, Fantasi dan Logika akan memaparkan secara terperinci dan disertakan bukti-bukti samada dalam bentuk teks atau gambar serta keratan dari media tentang apa yang dikatakan realiti, fantasi dan logika yang membawa kepada penyelewengan agama.
Petikan-petikan dari kata-kata bekas ahli parti tersebut juga akan disiarkan demi memberikan apa sudah dan sedang berlaku dalam parti yang menganggap merekalah yang memperjuangkan Islam.
Diharap semua pihak dapat memberi pertimbangan dari sudut kacamata Islam tulen, bukannya perasaan atau emosi.   Selain itu, kacamata bahaya yang meracuni atau menghantui fikrah kedegilan berparti juga mestilah diambilkira. Insya Allah.
Penyelewengan hukum juga didedahkan secara
LOGIKA berdasarkan beberapa perbandingan REALITI yang mesti diterima oleh sesiapa juga yang bersedia menerima bukti dan tidak cenderung kepada sifat Assobiyah menolak realiti. Penjelasan secara ilmiah diserahkan kepada pihak yang lebih berwibawa.
Namun apapun keadaan
," SETIAP DOKTOR YANG HENDAK MERAWAT MESTILAH TAHU PUNCA PENYAKIT DAN LIKU-LIKU KARINAH YANG BOLEH MEMBUKTIKAN KEPALSUANNYA".
cetak.gif (34813 bytes)

Copyright 2000 [Fantasia, Realiti dan Logika]. All rights reserved.
Revised: November 09, 2000